BAŞKANLARDAN İSKİLİP İÇİN BİRLİKTE HAREKET SÖZÜ

BELEDİYE BAŞKANI ALİ SÜLÜK; Biz bu ekiplerle anlaşamazsak, bir araya gelip İskilip için çalışamazsak, hepimiz çekip gidelim. AKP İLÇE BAŞKANI YUSUF KAYA; İskilip'le ilgili konularda bir araya gelemeyecek, güç birliği ve fikir birliği yapamayacak insanlar değiliz.

Siyaset Yayın: 24 Eylül 2020 - Perşembe - Güncelleme: 24.09.2020 17:01:47
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News
BAŞKANLARDAN İSKİLİP İÇİN BİRLİKTE HAREKET SÖZÜ
 
      Adalet ve Kalkınma Partisi  ilçe Başkanlığına yeni seçilen İskilip İlçe Başkanı Yusuf Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye başkanı Ali Sülük'ü ziyaret ettiler. Belediye Başkanı Ali Sülük, Gelen heyetin kalabalık olması nedeniyle misafirlerini Belediye Meclis Salonun da kabul etti. Bir toplantı görünümdeki ziyaret sırasında MHP Belediye Meclis üyeleride hazır bulundu. 
      Belediye Başkanı Ali Sülük, yapılan ziyarete duyduğu memmuniyeti belirterek, birlikte hareket etmeninin önemine vurdu yaptı. Bakan Sülük yaptığı konuşmada, " Hepimiz İskilip'in çocuklarıyız ve İskilip için mücadele ediyoruz. Biz Belediye olarak, MHP olarak AKP nin yeni İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu olarak, bu ekiple anlaşamayıp bir araya gelemezsek, hepmiz 
çekip gidelim. Bu durum gerçekten İskilip için şanssızlık olur. Kesinlikle hep beraber uyumlu bir şekilde çalışacağımızı düşünüyorum. Sizin partiniz, bizim partimiz diye bir ayrım yapmadan İskilip'e hizmet için çalışabileceğimizi düşünüyorum. Ben göreve başladığım da parti rozetimi çıkardım. Hizmet için ayrım yapmadan çalışıyoruz." dedi. 
      Ziyaret sırasında konuşan AKP İlçe Başkanı Yusuf Kaya'da yaptığı konuşma da birlik ve beraber hareket etmenin önemini belirterek, " Hepimiz demeyim de İskilip'te ki vatandaşlarımızın bazılarında Belediye ile uyumlu çalışmadılar diye, geçmişe yönelik eleştiriler yaparken, partiler arasında uyum olmadığı, parti başkanları bir araya gelemiyor. Belediye farklı, parti farklı olduğu zaman, icraatlarda İskilip için fayda saglamıyor gibi, geçmişte ki bir takım olumsuz şeyleri örnek gösterek bir algı yapılıyor. Tabik partiler arasında bir takım ayrılıklar vardır. İskilip'le ilgili bir takım konular ortaya gelipte, Belediye Başkanı bizden değil. Bunlar olmasın gibi bir tavır ortaya koyacaklarına inanmıyorum. Belki, bir araya gelip istişare edememişlerdir. Bu konular konuşamamaktan, bir araya gelememekten kaynaklı olabilir. Bizim artık bunları aşmamız gerektiğini düşünüyorum... İskilip'le ilgili konularda güç birliği, fikir birliği yapamayacak insanlar değiliz."
     AKP İlçe Başkanının konuşması arasında söz alan Belediye Başkanı Ali Sülük, değinilen konularlar her hangi bir kompleks içerisinde olmadıklarını belirterek, hizmet konusunda, yer tahsiz edilmesi önünde her hangi bir elgelin söz konusu dahi olamayacağını söyledi. Başkan Sülük, " Bazı hizmetlerin alınmasında yukarılarda bahanler aranıyor. yer verimedi, şu olma dı , bu olmadı. bizler birlikte onlara bu bahaneleri vermeyelim. Hizmet için yermi lazım, gerekirse kayaları kırıp yer verelim. Elektirik mi gelecek getirerelim. Su mu bağlanacak saglayalım. Yeter ki memlekete hizmet gelsin. Hizmet bölümün de hiç bir kompleksimiz yok. Kim memleketimiz için taş üstüne taş koyarsa Allah razı olsun deriz. "
     Belediye Başkanının bu sözleri üzerine AKP İlççe Başkanı Yusuf Kaya 'da Belediye Başkanından Belediyenin projeleri ile ilgili örneklerin kendilerine verilmesini talep etti.  İlçe Başkanı Kaya; " Biz de ziyaret ettiğmiz yerlerde, Bakanlarımıza, Milletvekillerimiz, Bölge Müdürlerimize bu projeleri nasıl degerlendire bileceğimiz görüşürüz. Sunuçları hakkında da sizlere gerei dönüş sağlarız.
Önümüz deki yıl bir şeyler yapabilmemiz için 2021 yılı bütçe görüşmeleri öncesinde hazırlanan projelerle ilgili gerekli çalışmaları yapmamız gerekir ki, bütçeye aldırabilelim.
      Belediye Başkanı Ali Sülük'te şu an İskilip için hayati önem taşıyan ve yarım kalan devlet yatırımlarını gündeme getirerek, Ankara ve Çorum yolunun yanı sıra Meslek Yüksek Okulu inşaatinin bir an önce tamamlanması gerekliliğinin önemini vurguladı. Belediye Başkanı İskilip Kalesinin yarım kalan restorasyonunun tamamlanmadan kendilerininde Kale içi projelerini uygulamaya başlayamadıklarını belirtti.  Başkan Sülük yapılan ziyaret için AKP İlçe Başkanına ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. 
      
 
 
 
 
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.