BELEDİYEDEN GENÇLERE SIRADIŞI BİR HİZMET

Eğitim Yayın: 23 Aralık 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 23.12.2020 14:48:04
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

BELEDİYEDEN GENÇLERE SIRADIŞI BİR HİZMET

      İskilip Belediyesi Önümüzdeki günlerde Polis Okulları, Askeri Okullar, Uzman Asker alımı ile Bekçilik sınavlarını kazanıp,  mülakat sınavlarının ilk aşaması olan fiziki yeterlilik sınavlarında başarılı olabilmeleri için kurslar açıyor.

      Belediye Spor birimi bünyesinde açılacak olan kurslarda sınavlara katılacak olan İskilip’li gençlerin fiziki yeterlilik sınavlarında iyi skorlar yaparak avantaj sağlamaları hedefleniyor. Bu kapsamda Askeri okullar, Polis Okulları, Uzman er ve  Erbaş alımı ile Bekçilik mülakat sınavlarına katılacak olan adayların fiziki yeterlilik sınavına tabi tutulacakları spor parkurlarının benzerleri de İskilip’te oluşturularak. Konusunda uzman spor antrenör leri eşliğinde gençler, ilgili sınav komisyonlarınca önceden açıklanan süreler zarfında bu parkurları tamamlamaları için eğitilecek. Mülakat sınavlarında katılımcılardan yapılması istenen fiziki sportif hareketlerle de ilgili eğitimler verilecek. Kurslar 25 Aralık Cuma günü başlıyor. Kurslar günde iki saat ve haftada 3 gün olarak verilecek. Kursa katılmak isteyenlerin İskilip Belediyesi Spor Birimine başvurmaları gerekiyor. Ayrıca Konuyla ilgili bilgilere İskilip Belediyesi Basın – Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile Belediye Hilal Masa servisinden de ulaşabilirsiniz.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.