BAŞKAN ALİ SÜLÜK’TEN BAKANA İSKİLİP DOSYASI

Yayın: 23 Şubat 2021 - Salı - Güncelleme: 23.02.2021 00:55:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

                                           BAŞKAN ALİ SÜLÜK’TEN BAKANA İSKİLİP DOSYASI

     Yapımı devam etmekte olan Kırkdilim Tünelinde düzenlenen “Işık Göründü” törenine katılmak için Çorum’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Çorum ve ilçe belediye başkanlarıyla da görüşmeler yaptı.   İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük İskilip’in ulaşım sorunları ile ilgili taleplerini Bakan Karaismailoğlu’na sözlü olarak iletirken, konular la ilgili hazırlanan dosyayı da Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na teslim etti.

     Konuyla ilgili açıklama yapan İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük; Başta İskilip Tosya yolu olmak üzere İskilip’in ulaşımla ilgili konulardaki sorunlarını bakanda birinci elden aktardıklarını belirtti. Başkan Sülük; “Sayın Bakanımızla yaptığımız görüşmemiz olumlu geçti. Bakanımız ilerleyen süreçte İskilip Tosya Devlet Yolumuzun yapımını değerlendirmeye alacağız dedi.  Bakanımıza sadece kendi ilçemiz için değil, 3 ilçeyi ilgilendiren Obruk Barajı sahil yolu  projemizi de sunduk. Bu proje İskilip, Bayat ve Oğuzlar ilçelerimiz için önemlidir.   İlçemiz sanayi bölgesinde yer alan ve yağışlı havalarda tehlike arz eden virajı gündeme getirerek Bakanımıza sunduk. Sunduğumuz projelerimizi, Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu Bey yakından inceledi. Bakanımız sunduğumuz dosyalarla ilgili olarak; değerlendirmeye alınacağını ve ilerleyen süreçte bilgi verileceğini belirtti” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.