SAADET PARTİSİ İLÇE BAŞKANIN'DAN ÇAĞRI

Eğitim Yayın: 23 Şubat 2021 - Salı - Güncelleme: 23.02.2021 12:31:06
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

SAADET PARTİSİ İLÇE BAŞKANIN'DAN ÇAĞRI

   Saadet Partisi İskilip İlçe Başkanı Yavus Katırcı, zaman zaman kamoyuna yaptığı İskilip'in sorunları ve çözüm yolları ile ilgili videolu açıklamalarından birisini daha sosyal medya hesabından paylaştı. 

    İlçe Başkanı Katırcı, Sosyal medya hesabından yaptığı videolu görüntülü açıklamasın da İskilip Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine 2 ayrı bölüm açılması talebinde bulundu. İskilip'te ayakkabı ve mobilya sektöründe son yıllarda önemli gelişmeler olduğunu vurgulayan Katırcı, Meslek lisesi bünyesine de ayakkabıcılık ve mobilya bölümü açılarak, bu sektöre nitelikli elaman ihtiyacının karşılanabileceğini belirtti.   

     Saaat partisi İskilip İlçe Başkanı Yavuz Katırcı'nın konu ile ilhili açıklamasının detaylarını haberimiz ekindeki videodan izleyebilirsiniz. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.