İSKİLİP ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ KONGRESİ 3 TEMMUZDA

İskilip Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet kooperatifi 2021 yılı olağan kongresi 3 Temmuz da Atatürk Orman Çiftliği Otağ Salonun da yapılacak.

Yayın: 18 Haziran 2021 - Cuma - Güncelleme: 18.06.2021 13:22:13
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

İSKİLİP ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ KONGRESİ 3 TEMMUZDA

     Kongrede iki aday başkanlık için yarışacak

    İskilip Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve  Kefalet kooperatifi 2021 yılı olağan kongresi 3 Temmuz da Atatürk Orman Çiftliği Otağ Salonun da yapılacak.

    3 Temmuz tarihinde yapılacak olan kooperatif kongresinde başkanlık için şu ana kadar 2 isim adaylığını açıkladı. Mevcut kooperatif başkanı İsmet Uslu ile birlikte lokantacı esnafından Yavuz Katırcı adaylığını açıkladı. Seçimlerde aday olması yönünde yoğun baskılar yapıldığı belirtilen, İskilip Bakkallar ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası Başkanı Osman Top, kendisi ile yaptığımız görüşmede,  kooperatifin çalışma sisteminin ilkelerine  uygun olmadığı gerekçesiyle aday olmadığını belirtti.

    Kooperatifin 15 yıldır başkanlığını yürüten tecrübeli isim İsmet Uslu,  kongre sürecinin eksiksiz ve sorunsuz tamamlanması için 1 aydır hazırlık yaptıklarını belirtti. Başkan Uslu, “ Pandemi koşulları nedeniyle kongremizi ilçemizin en büyük salonu olan Atatürk Orman Çiftliği Otağ salonunda yapacağız. Kongre ile ilgili tüm çalışmalarımızı eksiksiz yürütüyoruz. Gerekli ilanlarımızı vererek, üyelerimize kongre davetiyelerimizi gönderdik. Tüm üyelerimizi kongremize bekliyoruz” dedi.

     İskilip Esnaf Kefalet Kooperatifi için için yeniden adaylığını açıklayan mevcut başkan İsmet Uslu, bu görevi  15 yıldır sürdürüyor. İskilip’in zahireci esnafından İsmet Uslu, kooperatif başkanlığının yanı sıra 22 seneden bu yana İskilip Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı yapıyor.

    Adaylığın açıklayan İskilip’in genç esnaflarından Yavuz Katırcı ilçemiz de lokantacı esnafı olarak hizmet veriyor.  Yavuz Katırcı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, kongrede başkanlığı kazanmak için iddialı olduğunu belirterek, “Değişim zamanı” sloganı ile adaylığını açıkladığını belirti.

    İskilip Esnaf Ve Sanatkarları Odası 1859 kayıtlı üyesi ile İsklilip’in en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri konumunda. Uzun aradan sonra gidilecek olan 2 adaylı seçim, İskilip esnafları ve kamuoyunca  yakından takip ediliyor.

    İskilip’imizin bu güzide kurumunun seçimlerinde  her iki adaya da başarılar diliyoruz.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.