MUSTAFA CÜCÜK EDEBİYEDE UĞURLANDI

Asayiş Yayın: 24 Haziran 2021 - Perşembe - Güncelleme: 24.06.2021 16:29:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

MUSTAFA CÜCÜK EDEBİYEDE UĞURLANDI 

    İskilip hayvan pazarında yapılan tadilat çalışmaları sırasında meydana gelen iş kazasında hayatını kaybeden Mustafa Cücük (49) bu gün toprağa verildi. 

     Kılınan cenaze namazının ardında çalıştığı kurum olan İskilip Belediyesinin önüne getirilen Mustafa Cücük için belediye önünde bir tören düzenlendi. Yurt dışında bulunan Belediye Başkanı Ali Sülük'ün katılamadığı törene, Belediye Başkan vekili Murat kiraz, MHP İskilip İlçe Başkanı Ali Alıcı, İskilip Ülkü Ocakları Başkanı Muhittin Kalender, Cücük,ün calışma arkadaşları, ailesi ve belediye personelinin yanı sıra vatandaşlar katıldı. 

    Mustafa Cücük'ün cenazesi törenin ardından Hacıkarani mezarlığına defnedildi. 

 

 NE OLMUŞTU 

İskilip Belediye personeli Mustafa Cücük iş kazasında hayatını kaybetti.
İskilip Belediyesinin hayvan pazarında devam eden çevre düzenleme çalışmaları sırasında meydana gelen kazada belediye çalışanı Mustafa Cücük beton blok altında kalarak agır yaralandı. İtfaiye ekiplerinin mudahalesiyle beton blok altından çıkarılan işçi, olay yerine gelen Ambulansla İskilip Atıf Hoca Devlet hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Çorum Erol Olçok Egitim ve Arastırma hastanesine sevk edilen Mustafa Cücük yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yogun bakımda hayatını kaybetti.
Olayla ilgili Savcılık soruşturma başlattı.
Hayvan pazarında 1 kişinin vefatı ile sonuçlanan iş kazası ile ilgili İskilip Cumhuriyet Savcılığı geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Savcılık soruşturması halen devam ediyor.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.