İSKİLİP’Lİ BAYAN MUHTARLAR BAŞKENTE 125 BİN KİŞİYE HİZMET VERİYOR

Yayın: 28 Haziran 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 28.06.2021 14:08:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İSKİLİP’Lİ BAYAN MUHTARLAR BAŞKENTE 125 BİN KİŞİYE HİZMET VERİYOR

    Ankara’daki bayan muhtarların başarıları,  İskilip ve başkentte yaşayan İskilip’lilerin gurur kaynağı olmaya devam ediyor.

     İskilip  genelinde bayan muhtarımız bulunmazken,  Ankara’da İskilip’li 3 bayan muhtar toplamda 125 bin nüfusa hizmet veriyor.

    Ankara Mamak Bahçelerüstü Mahallesinin Muhtarı Seher Erdem bu görevine 5 dönemdir devam ediyor. İlk defa 1999 yılında Muhtarlığa seçilen Seher Erdem günümüzde halen görevine devam ediyor.  20 binin üzerinde nüfusu olan mahallede son seçim rakamlarına göre, 10 bin 200 kayıtlı seçmen bulunuyor.  İskilip’le bağlarını hiç koparmayan Muhtar Seher Erdem , aynı zamanda  Ankara İskilipliler Derneği  Yönetim Kurulu Üyesi.

   Ankara Çankaya Emek Mahallesi Muhtarı Kamer Gözaçık Şen Emek Mahallesinde 3 dönemdir muhtarlık görevini sürdürüyor.  Ailesi İskilip’in Sogulcak köyünden olan Şen, Ankara’da doğup büyümüş.  Muhtarlığının yanında siyasetle de ilgilenen Kamer Gözaçık Şen son seçimlerde CHP den milletvekili adayı da olmuş. Emek Mahallesinin 50 bin nüfusu ve son seçimlere göre 25 bin seçmeni bulunuyor.

     Fadime Gül Ankara Sincan  ilçesi de  bulunan 55 bin nüfuslu Malazgirt mahallesinin 2 dönemdir muhtarlığını yapıyor. İskilip Kuzköy lü olan Fadime Gül, İskilip’lilerin yoğun olarak yaşadığı bir mahallenin muhtarı. İskilip’li hemşerileriyle sürekli diyaloğ halinde görevine devam eden muhtar Gül, bu görevi uzun yıllarca devam ettirmeyi planlıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.