KURŞUNLAMA OLAYINDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI

İskilip MHP Belediye Meclis Üyesi İsmail Suakıtıcı’ya ait iş yeri ile Mürsel Sözer'e ait otomobile ateş ettiği iddia edilen bir kişi olayın faili olduğu gerekçesiyle ile tutuklandı.

Asayiş Yayın: 16 Temmuz 2021 - Cuma - Güncelleme: 16.07.2021 09:25:04
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

KURŞUNLAMA OLAYINDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI

 

    İskilip MHP Belediye Meclis Üyesi İsmail Suakıtıcı’ya ait iş yeri ile Mürsel Sözer'e ait otomobile ateş ettiği iddia edilen  bir kişi olayın faili olduğu gerekçesiyle  ile tutuklandı. 

    Konuyla ilgili İskilip İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar sonucu, güvenlik kamerası görüntülerinden  kimliği tespit edilen bir kişi ile  yardım ettiği iddia edilen kişiyle birlikte göz altına alındı.

    Emniyette ifadeleri alınan 2 kişiden birinin alınan ifadeler sonucu olayla ilgisi olmadığı gerekçesiyle serbest bırakıldı.

    Emniyet ve savcılık ifadelerinde suçunu itiraf eden E.A Emniyet ve Savcılık işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    İskilip Cumhuriyet Savcılığının konuyla ilgili yürüttüğü geniş kapsamlı soruşturma halen devam ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.