BELEDİYE MECLİSİNDE HASIR SANDALYELİ PROTESTO

Siyaset Yayın: 04 Ağustos 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 04.08.2021 09:39:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

    BELEDİYE MECLİSİNDE HASIR SANDALYELİ PROTESTO

   İskilip Belediye Meclisinin Ağustos ayı toplantısında ilginç bir protestoya sahne oldu

       Belediye Meclis Üyesi  Erol Kanbur, bir sür öne uygulamaya konulan meclisin yeni oturma düzenini ve katip üyelerin plastik sandalyelere oturtulmasını protesto ederek meclise hasır sandalye ile geldi.  Meclis üyesi Erol Kanbur  bu toplantıda yeniden meclis katip üyelerine verilen koltuğa oturmayarak beraberinde getirdiği  hasır sandalyeyi tercih etti.

   NE OLMUŞTU

   İskilip Belediye Meclisinde yıllardır devam eden oturma düzeni 3 toplantı öncesinde değiştirilmiş. Belediye Başkanının sağ ve solunda yer alan katip üyeliklerin masaları meclis kürsüsünden aşağı alınarak, koltuklarda oturan katip üyelere ise plastik sandalyeler konmuştu. Mecliste görevli belediye yazı işleri personeli bile koltukta otururken, meclis kâtip üyelerine plastik sandalye verilmesine meclis üyeleri tepki göstermişti.

     Diğer yandan Meclis tutanaklarını yazmakla görevli belediye personeli bu görevden alınarak, belediye başkanı tarafından tutanakları yazma görevinin katip üyelerin görevi olduğu belirtilerek,  görevlerini yapmaları istenmişti.  Son 3 toplantıdır tutanaklar meclis kâtip üyelerince yazılıyor.

      MECLİS ÜYELERİNE SU DAHİ İKRAM EDİLMİYOR

      Diğer yandan Belediye Meclis Toplantılarında yapılan çay, kahve ve su servisleri de kaldırıldı. Son iki toplantıdır katılımcılara su ikramında dahi bulunulmaz oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.