İSKİLİP MESLEK YÜKSK OKULU’NA BU YIL 170 ÖĞRENCİ ALINACAK

Yayın: 04 Ağustos 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 04.08.2021 18:11:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

                 İSKİLİP MESLEK YÜKSK OKULU’NA BU YIL 170 ÖĞRENCİ ALINACAK

     Hitit Üniversitesi İskilip Meslek Yüksek Okulu 4 ayrı programı için açık 170 Öğrenci kontenjanı bulunuyor.

    Okulu ve açık olan programların tanıtılması amacıyla Okul yönetimince Belediye parkında bir tanıtım standı açıldı.  TYT puan türü ile öğrenci alacak alan okulun öğrencileri seçebilecekleri 4 ayrı programı bulunuyor.

    İskilip Meslek Yüksek Okulunun İlk ve Acil Yardım  bölümü için 40 kişilik kontenjanı bulunuyor. Okulun Grafik ve İç Mekan Tasarımı bölümlerinde ise toplamda 100 öğrenci için kontenjanı mevcut. Okul,  Mimari Restorasyon bölümüne ise 30 öğrenci alacak.

    Okul yetkilileri, son dönemlerin popüler meslekleri arasında yer bulan bu alanları tercih edecek öğrencileri bekliyor.  İskilip dışından İskilip Meslek Yüksek Okuluna tercih yapacak öğrenciler için ilçemizde başta barınma olmak üzere her hangi bir sorun bulunmuyor.

   

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.