EROL KAMBUR İSTİFA ETTİ

7 Olan MHP’li Meclis Üyesi Sayısı İhraç ve istifalar sonrası 1’düştü

Yayın: 17 Ağustos 2021 - Salı - Güncelleme: 17.08.2021 21:09:56
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

EROL KAMBUR İSTİFA ETTİ

7 Olan MHP’li Meclis Üyesi Sayısı İhraç ve istifalar sonrası 1’düştü

     Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Üyesi Erol Kambur sosyal medya hesabından yaptığı  açıklamada;  MHP den istifa ettiğini duyurdu.

     Erol Kambur yaptığı açıklamada;  “31 Mart 2019 Tarihinde yapılan yerel yönetimler seçimlerinde Değerli İskilip'li Hemşehrilerimizin teveccühüyle belediye meclis üyesi olarak seçildim. Seçimden önce hak ve adalet ölçüsünde hizmet yarışı anlayışıyla çıktığım bu yoldan asla ödün vermedim.Bu süreçte; karşılaştığımız tasvip etmediğim olaylar karşısında ki tavrım da emanet olan hesabını verebilme sorumluluğu iledir. Onun içinde kayıtsız kalmam söz konusu olamazdı. Lakin; bu süre zarfında, yapılan yanlışlıkları ve usulsüz gördüğümüz konuları anlamaya ve çözmeye çaba sarfettik, ne yazık ki bize yetki veren ve bağlı olduğumuz, kimliğimizi tanımlayan mercilerden bırakın destek görmeyi, anlayış bile göremedik, suçlandık. Sonuçta adaleti tesis etmek halkımız arasında ki dedikoduları sonlandırmak ve müfettiş raporuyla meclisimizi aklamak için bu süreci başlattık. Ne yazık ki bu tavrımız partimiz yöneticileri tarafından da doğru okunamadığı için sonuç bu noktaya kadar geldi. Ülkücüyüm, onur duyuyorum ve davama zarar vermemek için bu grupla birlikte daha fazla çalışamayacağım için Milliyetçi Hareket Partisi üyeliğimden istifa ettiğimi kamu oyununa saygıyla duyuruyorum. İnan, gönülden destek verenlere saygılarımı sunuyor Hak Yolda kararlılıkla devam edeceğime söz veriyorum. “ dedi.

    7 Olan MHP’li Meclis Üyesi Sayısı İhraç ve istifalar sonrası 1’düştü

    Bir süre öncede MHP’li Belediye meclis üyeleri İsmail Suakıtıcı ve Mehmet Sözer il disiplin kurulu kararı uyarınca partiden ihraç edilmişlerdi. MHP’den Belediye Meclisine seçilen İsmail Suakıtı, Mehmet Sözer ve Hatun Çam dışındaki diğer 4 Meclis üyesinin de MHP den seçilmelerine rağmen parti üyelikleri bulunmuyor. Belediye Meclisinde MHP üyesi olarak sadece Hatun Çam bulunuyor. Diğer meclis üyeleri, Murat Kiraz, Musa Aslan ve İlyas Yaman’nın  MHP den seçilmelerine rağmen MHP üyelikleri olmadığı belirtiliyor.

  

                                               HATUN ÇAM MHP BELEDİYE MECLİS ÜYESİ 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.