DEREKARKIN GÖLETİNE TİMSAH KENYA’DAN MI GELDİ ?

Bir süre önce okuyucularımızla paylaştığımız Derekargın göletinde timsah var iddiası farklı bir boyut kazandı.

Yayın: 20 Ağustos 2021 - Cuma - Güncelleme: 20.08.2021 19:37:21
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

DEREKARKIN GÖLETİNE TİMSAH KENYA’DAN  MI GELDİ ?

     Bir süre önce okuyucularımızla paylaştığımız Derekargın göletinde timsah var iddiası farklı bir boyut kazandı.

     İddiayı gündeme taşıyan İskilip’in ayakkabıcı Esnafından Hüseyin Sert iddiasıyla ilgili olarak haber sitemiz yaptığı açıklamada; “ Ormana girişlerin yasak olması nedeniyle 2 arkadaş  akşam üzeri göl kenarına gittik. Arabamızla getirdiğimiz sandalyeler ile göl kenarına oturduk.  Yemek için getirdiğimiz karpuzu biraz soğuması için göl kenarında da suya bıraktım.  Bir süre sonra karpuzu almaya gittiğimde ilk önce ne olduğunu  anlamadım. Ağaç kütüğü sandım.  Karpuzun  yanında  birden 2 çift göz belirince aniden korkup geri kaçtım. Bir buçuk 2 metre uzunluğundaydı birden kuyruğunu suya vurmaya başladı.  O akıllı telefon dediklerinden bende yok. Basit bir telefonum var . O anki panikle resmin tam çekemedim.  Ben resmini çekeyim derken o çırpınarak dönüp suya girdi. Arkadaşıma seslendim burada timsah var diye ama inanıp yanıma bile gelmedi. Timsahın çırpınması sırasında benim karpuzda  dalgayla birlikte göre doğru sürüklendi. Karpuzu da yiyemedik.

DEREKARGI GÖLETİNDE ÇEKİLEN TİMSAH FOTOĞRAFI

         “O Timsahı göle ben bıraktım”

      Sosyal medya hesabımızdan yaptığımız “Derekargı Göletinde Timsah İddiası” paylaşımı sonrası bize ulaşan bir hemşehrimiz timsahı yavru iken gölete kendisinin bıraktığını iddia etti.  Sosyal medya hesabımız üzerinden bize ulaşan ve isminin açıklanmasını istemeyen İskilip’li hemşehrimiz,  iddiasında şu açıklamayı yaptı;

    “ Aydın Adnan Menderes Üniversitesi gıda mühendisliği bölümünde okumaktayım.  Bundan iki yıl önce 1’inci sınıftayken üniversitede Kenya’lı bir bayan öğrenci ile tanıştım. Okulun ikinci dönemi idi. Kendisi bana kaldığı yurtta bakmasına izin vermedikleri gerekçesi ile  bir timsah yavrusu hediye etti. Bunun fazla büyümeyeceğini  derin olmayan bir akvaryumda besleyebileceğimi söyledi. Bende bu ilginç hayvanı aldım. Okul tatile girince İskilip’e getirdim.  O Büyümez denilen timsah küçük akvaryum da biraz büyümeye başladı. Bizim evdekilerde bir korku hasıl oldu. Annem götür bu at dedi. Bende götürüp timsah yavrusunu Derekargın göletine bıraktım. Yaşamaz buralar ölmüştür diye düşünüyordum fakat sizin paylaşımı göründe şaşırdım.  İskilip’te bu tür bir paniğe yol açtığım için üzgünüm. Hemşerilerimden özür dilerim. “  

      Bu iddia ne kadar doğru bilemiyoruz.  İlk etapta bizlere inandırıcı gelmemişti. Çekilen fotoğrafta net belirgin olmasa da bu açıklama sonrası timsah vakası farklı bir durum kazanmış gibi görünüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.