MUHTARDAN ÖRNEK ÇALIŞMA

Kaleboğazı Mahallesi Muhtarı Rüstem Kılpelit, Semerciler arastası ve civarındaki deforme olmuş iş yerlerinin dış cephelerini onarak, bölgeyi yeni bir görünüme kavuşturdu.

Yayın: 30 Eylül 2021 - Perşembe - Güncelleme: 30.09.2021 14:12:34
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

MUHTARDAN ÖRNEK ÇALIŞMA

 

      Kaleboğazı Mahallesi Muhtarı Rüstem Kılpelit, Semerciler arastası ve civarındaki deforme olmuş iş yerlerinin dış cephelerini onarak, bölgeyi yeni bir görünüme kavuşturdu.

     Bölgede bulunan ve İskilip dışından gelenlerin ziyaret ettiği İskilipli Alimler Müzesi çevresinde yer alan işyerlerinin dış cepheleri muhtarlığın yaptığı çalışmalar sonucu onarıldı. Mahalle Muhtarı Kılpelit öncülüğünde bölgedeki esnafların da malzeme katkıları ile 10 civarında iş yerinin dış cephelerinde gerekli tamiratlar yapılarak boyama işlemleri gerçekleştirildi.

     Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Muhtar Kılpelit; Kale Mahalle'mizde bulunan İskilip'li Âlimler Müzemizin hemen altındaki dükkanlardan başlayan Temizlik, dükkan ve ev yüzeylerinde aAşırı kablo kirliliği temizlenmesi ve onarım  (aslına uygun) çalışmalarımızda toplamda 10 adet İşyeri ev in dış cepheleri onarıldı. Bu zamanda bizlere çalışmalarımızda teşvik ve telkinde bulunan ve memnuniyetlerini  ifade eden arasta esnafımıza, komşularımıza, bizlere 1 kutu boya bile olsa alan hediye eden güzelliğe katkıda bulunan esnaf arkadaşlara Teşekkür ederiz. Kimseden maddiyat taleb etmeden Muhtarlığımız tarafından yapılan çalışmamızda, gönlünden kopan esnaf ve işyeri sahibi boya almıştır. Alamayan ya da ulaşamadıklarımız Muhtarlığımız tarafında finanse edilmiştir. Keşke,  İlçemizin tamamında böyle bir çalışma ve proje olsa gönüllülük ilkesiyle bizler bedava çalışmaya hazırız.  Turizm ve görsellik odaklı bir çalışma ve masraf yok. Özveriyle çalışmak kafi.”

    Alanda yapılan çalışma ilçemizin pek çok yerindeki görsel kirliğinde giderilmesi ve önlenmesine vesile olur. Bu örnek çalışma için Kaleboğazı Mahallesi Muhtarı Rüstem Kılpelit ve bölge esnafına teşekkür ediyoruz.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.