2021'DE ZAM YOK

2021'DE ZAM YOK

Siyaset Yayın: 04 Aralık 2020 - Cuma - Güncelleme: 04.12.2020 00:19:50
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

BELEDİYE MECLİSİNDEN İSKİLİP'LİLERİ, SEVİNDİRECEK KARARLAR

   

      İskilip Belediye Meclisinin Aralık ayı olağan toplantısı Belediye B aşkanı Ali Sülük'ün Başkanlığında Belediye Meclis Salonunda yapıldı. 

       Toplantıda Belediyenin  2021 yılı gelir tarifesi karara bağlandı. Yapılan görüşmelerde ilgili komisyondan meclise gelen 2021 yılı belediye gelir tarifesinin önemli bir bölümüne her hangi bir zam yapılmamasına karar  verildi. İskilip Belediye Meclisinde alınan kararlara göre 2021 yılında başta su ücretleri olmak üzere,  atık su bedeli, mezbahane kesim, otobüs terminali çıkışı ile ilan ve reklam ücretlerine zam yapılmadı. Bu konularda 2020 yılı ücretleri geçerli olacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Ali Sülük; "Ülkemizin geçirmiş olduğu zor ekonomik koşullar göz önüne alınarak, Meclis’imizin aldığı karar ile zam yapılmamıştır. Hemşerilerimizin her alanda yanlarında olmaya devam edeceğiz." dedi. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.