60 GÜNDE 64 KÖY GEZDİ

Yayın: 03 Kasım 2022 - Perşembe - Güncelleme: 03.11.2022 12:13:15
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

60 GÜNDE 64 KÖY GEZDİ

   İskilip Kaymakamı Yunus Emre Vural göreve başladığı iki aylık zaman içerisinde İskilip’in toplam 64 köyünü ziyaret ederek, buralar da yaşayan vatandaşların sorunlarını sorunlarını ve taleplerini dinledi.

   İskilip’te göreve başladığı günden itibaren alışılmışın dışında farklı bir yönetici profili çizen Kaymakam Yunus Emre Vural mesaisinin önemli bir bölümünü vatandaşların yaşam yerlerinde geçirmeye devam ediyor. Görevde bulunduğu 2 aylık gibi kısa sürede İskilip’in 64 köyü ile birlikte bu köylere bağlı tüm mezraları ziyaret eden Kaymakam Vural buralarda yaşayan halkla kurduğu yakın iletişim ve diyaloglarla gönülleri kazanmaya devam ediyor.

   Bir dönem devlete ulaşmakta sorun yaşayan İskilip köy muhtarları dahi bazı durumlarda kaymakam Vural’ın bu ziyaret temposuna ayak uyduramıyor.

    Köy ziyaretlerin de köy muhtarları ve halkla sorunlar hakkında istişarelerde bulunan Kaymakam Vural, bu yerleşim yerlerinde yaşayan yaşlı, kimsesiz ve yardıma muhtaç vatandaşları özellikle ziyaret ederek, devletin yanlarında olduğunun bilinmesi sağlıyor.

    Kaymakam Yunus Emre Vural incelemeler için gittiği tüm köylerde bulunan Şehit Mezarlarını da özel olarak ziyaret ederek, şehit yakınlarıyla bir araya geliyor.

Kaymakamdan Köy okullarına Özel İlgi

    İskilip Kaymakamı Yunus Emre Vural ziyaret ettiği köylerde bulunan okullara ayrı bir önem vererek, öğrenci, öğretmen ve velilerin sorunlarını dinleyerek, kısa sürede çözümler aşamasında istişarelerde bulunuyor. Özellikle taşımalı sistem de yaşanan sorunlara anında müdahale edilmesini sağlayan Kaymakam Vural, bu alanda çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Seyirçay Köyü Yaskam Mezrası Mezarlığı Şehit Polis Memuru Fatih Sağır Kabri 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.