AKP'Lİ MECLİS ÜYELERİ ŞAŞIRTMAYA DEVAM EDİYOR

Yayın: 02 Eylül 2022 - Cuma - Güncelleme: 02.09.2022 13:10:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AKP'Lİ MECLİS ÜYELERİ ŞAŞIRTMAYA DEVAM EDİYOR

 

    İskilip Belediye Meclisin bulunan AKP'li meclis üyelerinin, meclis komisyonlarında ve oylamalarda sergiledikleri bir birine tamamen zıt tavırları İskilip kamuoyunda tartışılmaya devam ediyor.

     Meclis üyelerinden oluşan farklı konulardaki komisyonlar da bulunan  Ak Partili üyelerin komisyon raporlarının altında her hangi bir konuda ret ve ya şer kaydı bulunmamasına rağmen, rapor meclise geldiğinde,  diğer Ak Partili üyeler konuyla ilgili hayır  ve ya çekimser yönde oy kullanıyorlar. 

    Ak Partili Meclis üyelerinin bu tavırları da İskilip kamuoyunda son günlerin en çok tartışılan konuları arasında yerini aldı.

    Komisyonlarda yer alan Ak Partili üye , konu mecliste görüşülürken toplantıya katılmadı.

    Belediye Meclisinin Ak Partili Meclis Tarife Tesbit Komisyonu Üyesi  Fatma Selvi, komisyon raporunda kabul yönünde imzası bulunmasına rağmen, yeni su ve cenaze hizmetleri ile ilgili ücret tarife değişikliğinin görüşüldüğü meclis toplantısına ilçe dışında olduğu gerekçesiyle katılmadı. Mecliste bulunan diğer Ak Partili üyelerde toplantıda çekimser yönde oy kullandı. Diğer yandan ilçe dışında olduğu yönünde meclise mazeret dilekçesi gönderen üye Fatma Selvi'nin meclis toplantısının yapıldığı gün İskilip' te olduğu iddia edildi.

   Belediye Meclisinde görüşülen, su ücret ve cenaze hizmetlerinde alınan ücretlerde artış yapılmasına dair komisyon raporu altında Ak Partili üyenin kabulü yönünde imzası bulunmasına rağmen AKP li üyelerin çekimser oy kullanmaları sonucu ret edildi. Oylamada MHP li üyeler kabul oyu verirken, Ak Partili üyeler ve bağımsız üyelerden Erol Kambur çekimser oy kullandı. Diğer bağımsız üyeler ise oylamada ret oyu verdiler.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.