BELEDİYE MECLİSİNDE İSTENMEYEN GÖRÜNTÜLER

Yayın: 07 Haziran 2022 - Salı - Güncelleme: 07.06.2022 13:17:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

BELEDİYE MECLİSİNDE İSTENMEYEN GÖRÜNTÜLER

( Video Görütüler haber altında)

   Son bir yıldır sürekli gergin bir ortamda geçen belediye meclis toplantılarında istenmeyen görüntüler her geçen gün artarak devam ediyor.

    Belediye Meclisinin Haziran ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Ali Sülük’ün Başkanlığında yapıldı. Toplantıya başkan Sülük ve Ak Partili meclis üyesi Bünyamin Zeren arasında yaşanan gerginlik damgasını vurdu. Belediye Başkanı Ali Sülük, mayıs ayı meclis toplantısında, Bünyamin Zeren’nin Çorum merkezli leblebi tv nin bir programında İskilip Belediyesi ile ilgili asılsız bir iddiasını paylaştığını ileri sürmüş, Meclis üyesi Zeren ise bu iddiayı yalanlamıştı.

   Meclis toplantısı sonlarında Belediye Başkanı Ali Sülük, Zeren tarafından kabul edilmeyen o iddiayı yeniden meclisin gündemine taşıdı. Başkan Sülük, Bünyamin Zeren’e ait sosyal medya hesabında yapılan paylaşımın  ekran görüntülerini salona kurulan sinevizyon  üzerinden izletmesiyle salonda bu ikili arasında tartışma yaşandı.  Meclis toplantısının sona ermesine rağmen Başkan, Sülük ve Meclis Üyesi Zeren’nin tartışmaları devam ederken kısa sürelide olsa ikili arasında yakın temasında yaşanabileceği düşünülerek belediye zabıtaları salon çıkışında önlem aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.