BELEDİYE YÖRESEL ÜRÜNLERİ E-TİCARETLE PAZARLIYOR

Yayın: 12 Ekim 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 12.10.2022 18:28:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

BELEDİYE YÖRESEL ÜRÜNLERİ E-TİCARETLE PAZARLIYOR

    İskilip Belediyesi  İskilip'te üretilen yöresel ürünleri pazarlamak için internet üzerinden satış ve tanıtım yapmaya başladı.

,   Günümüzde yaygın olarak kullanılmakta olan E-Ticaret sitelerinden birisi olan Trendyol  pazarlama sitesi ile antlaşma yapan belediye ürünleri  buradan da satmaya başladı.

    Belediye şirketi olan  Bahçeli Turizm Gıda İnş. San. Tic. Ltd. Şirketi aracılığı ile İskilip Yöresel Ürünler Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi üyelerinin ürünleri e- ticaret aracılığıyla pazarlanma imkanına kavuşturuldu.

    ÜRÜN YELPAZESİ GENİŞLİYOR

Yiyecek içecekten organik kullanım malzemeleri, çocuk oyuncakları internet ortamına yükleniyor. Ürünler arasında, yiyecek çeşitleri kategorisinde; Tarhana, erişte, İskilip Turşusu, acı biber, dolma biber turşusu, karadut reçeli, organik İskilip çileği reçeli, kayısı reçeli, armut reçeli, şeftali reçeli, kuşburnu marmelatı, domatesli acılı ezme,

Kullanım Ürünleri kategorisinde; Zobar İskilip bıçağı, İskilip çileği kolonyası hediyelik tarihi minyatür İskilip kapıları, oyuncak olarak tokmaklı, çocuk beşiği, yöresel üretimde kullanılan malzemeler pazarlanıyor.

ÜRETKEN BELEDİYECİLİK

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük tüm belediye hizmetlerinin üretken Belediyecilik anlayışı ile devam ettirdiklerini, yöresel ürünler alanında sürekli gelişen üretim oluşturmayı başardıklarını, İskilip’e özgü tüm ürünlerin yapımından pazarlanmasına kadar desteklerinin artarak devam edeceğini beyan etti.

İskilip Belediyesi E-Ticaret sitesine resmi tıklayarak ulaşabilirsiniz

 

  

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.