CHP İLÇE BAŞKANLIĞINA PROVAKATİF EYLEM

Yayın: 08 Şubat 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 08.02.2021 14:09:30
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

CHP İSKİLİP İLÇE BAŞKANLIĞINA PROVAKATİF EYLEM

          Bu gün sabah saat 08.15 civarında Belediye Sosyal tesislerine bulunan  Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı binasının giriş kapısı ve koridor kırmızı boya ile boyandı. Olay yerine gelen CHP İskilip  İlçe Başkanı Yusuf Var konuyu İskilip Emniyet Müdürlüğüne bildirmesiyle birlikte, olay yerine gelen İskilip Emniyet Müdürlüğü ekipleri güvenlik kameralarında yaptıkları incelemenin ardından eylemi gerçekleştiren M.Ö ismindeki şahsın kimliğini tespit etti.  Olayın faali M.Ö İskilip Emniyet Müdürlüğünün operasyonu sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

         Olayın duyulmasıyla birlikte Çorum İl Başkanı Mehmet Tahtasız İskilip’e gelerek incelemelerde bulundu. İl Başkanı Tahtasız burada  konuyla ilgili açıklamalar yaparak, sorularımızı cevapladı. CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız ; Bunu bir meczubun, kendini methi sanan birisinin yaptığını, akli dengesinin de yerinde olmadığına inandıklarını belirterek; “ Sütçü İmam şunu söylüyor;  Kuvai milliye ve Atatürk hakkında fetva verip kim bir fenalık yaparsa bilin ki damarlarında kafir kanı dolaşıyordur der.  Bu lafın altına ben gerçekten imzamı atarım.  Bu konuyu biz İskilip halkına mahal etmiyoruz.  Buradan bunu yapan arkadaşı kınıyorum. Özelliklede bu memlekete kim bir çivi çakar, fayda sağlarsa Allah ondan razı olsun. Kim bu memlekete bir kurşun sıkarsa, Allah onun belasını versin.  Edindiğimiz bilgiler  göre, bu olayı gerçekleştiren meczubun  ve kendini methi sanan bir şahsı yaptığı bu eylem nedeniyle kınıyorum.  Devleti yöneten sorumluluk sahibi insanların iadeyi itibar verilmeden devlet kanalıyla anılmasını istemiyoruz.”

                Yaptığı açıklama sırasında muhabirimizin,  bu eylemin İskilip’li Atıf Hoca’nın anma proğramıyla bir alakası mı olduğunu düşünüyorsunuz . Sorununu cevaplayan CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız;  “Öyle düşünüyorum.  Bu tür insanlar, sosyal medya haberleri sonrası kendilerine vazife çıkarıyorlar. Ben halkımızı sağ duyuya davet ediyorum. “

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.