ÇOMU MADEN OCAĞINDA PATLAMA

PATLAMADA 1 KİŞİ ÖLDÜ. 3 YARALI

Gündem Yayın: 13 Ekim 2020 - Salı - Güncelleme: 13.10.2020 13:27:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

MADEN OCAĞINDA PATLAMA

     İskilip Çomu Köyü civarında bulunan özel bir işletmeye ait kömür ocağında bu gün sabah saatlerinde Metan Gazı sıkışması sonucu bir patlama meydana geldi. Patlamada ocakta çalışmakta olan işçilerden Beyoğlan köyünden  Veli Karaduman (47) hayatını kaybederken,  Ekrem Atak , Barış Filiz ve Ömer Kula yaralı olarak kurtuldu.  

      Patlamanın ardından olay bölgesine  çok sayıda Sağlık, güvenlik, kurtarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Patlamada vefat eden Veli Karaduman'nın cenazesi İskilip devlet hastanesi morguna kaldırıldı.Olayda  meydana gelen göcükte yaralanan Ekrem Atak ve Barış Filiz İskilip Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiler. Diğer yaralı Ömer Kula'nın tedavisine İskilip Devlet Hasatanesinde devam ediliyor

      Yaşanan patlama ile ilgili soruşturma sürerken,  İskilip Kaymakamı Muharrem Eliğül olayın yaşandığı Maden İşletmesine gelerek konuyla ilgili yetkililerden bilgi aldı. 

(Kaynak: İskilipliyimhaber.com)

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.