DÜZELTME

Gündem Yayın: 23 Ağustos 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 23.08.2021 11:53:27
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

DÜZELTME

      15 Ağustos 2021 tarihine haber sitemizde yayınladığımız “ SON DÖNEMDE İSKİLİP’TE YAŞANAN SİYASİ GELİŞMELER KARŞISINDA MHP İSKİLİP İLÇE BAŞKANLIĞI SESSİZLİĞE GÖMÜLDÜ”  başlıklı haberimizde aşağıdaki ifadeler yer verilmişti;

   “  Malum konular artık yargı da son kararı da yargı verecek.

   Tabi bu olayların birde ilk başlangıcı var. Milliyetçi Hareket Partisine üye hadi olmayanları aday gösterip nasıl partimizin adayları diye halktan oy isteyip seçtirdiniz. Hatta MHP den Belediye meclisine seçilen bazı meclisi üyelerinin başka bir partide üyelikleri vardı. Bu vahim bir durum değil mi. Bu durum dahi ilçe yönetiminin görevini tam olarak yapmadığı gerçeğinin en büyük kanıtıdır.  İlçe yönetiminin Belediye Başkanı ile Meclis üyeleri arasında gerekli koordinasyonu sağlayamadığı, kendisini tamamen olayların dışında tuttuğu gözler önündeyken, ilçe yönetim kurulun da bu konularla ilgili her hangi bir karar maalesef alınamamıştır. Yönetim kurulunda yer alan bazı üyelerin uyarıları dikkate alınmamıştır.”

     Konuyla İlgili olarak MHP İskilip İlçe Başkanlığınca tarafıma ulaştırılan belgelere göre, Belediye Meclis Üyesi Murat Kiraz, Musa Aslan, İlyas Yaman ve Erol Kanbur’un  02.11.2020 Tarihinde MHP İskilip İlçe Başkanlığına üyelik kayıtlarının gerçekleştirildiği görülmektedir. Bu durum da istifalar ve ihraçlar  sonrası İskilip Belediye Meclisinde MHP li 3 üye bulunmaktadır. 

       Parti üyesi değiller cümlesi için MHP İskilip İlçe Başkanlığından özür dilerim.

       Fakat; söz konusu kişilerin partiye kayıt edildiği tarih resmi kayıtlara göre; 02.11.2020 Milliyetçi Hareket Partisinden Belediye Meclis Üyesi seçildikleri tarih ise 31 Mart 2019 dur.  Bu nedenle yazımda kullandığım “üye hadi olmayanları aday gösterip nasıl partimizin adayları diye halktan oy isteyip seçtirdiniz.” Cümlesi de resmi belgelerle doğrulanmıştır. Takdiri İskilip kamuoyuna bırakıyorum. 

( ALİ ARICI )

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.