EN SERT TEPKİ VAHABOĞLU'NDAN

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu Akit TV de yaşanan 30 Ağustos rezaletine en sert tepkiyi gösterdi.

Gündem Yayın: 01 Eylül 2020 - Salı - Güncelleme: 01.09.2020 13:10:53
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

HEMŞEHRİMİZ VAHAPOĞLU’NDAN AKİT TV EN SERT TEPKİ 

 

     MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu Akit TV de yaşanan 30 Ağustos rezaletine en sert tepkiyi gösterdi.  

     30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama etkinlikleri kapsamında Anıtkabir’de düzenlenen törenler den görüntüler yayınlayan Akit TV bir skandala daha imza atarak, görüntülerin alt yazısın da  “ DEVLETİN ZİRVESİ ANIRKABİR’DE” ifadesini kullandı. Büyük tepki çeken yazı sonrası sosyal medya hesabınsan bir paylaşımda bulanan hemşerimiz,   Bursa Milletvekili ve  MHP Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu ; “Bunlar hata falan değil... Bu ucuzlukları gördükçe Neyzen Teyfik’e atfedilen şu mısralar geliyor aklıma; "Geldikleri gibi gitmediler; kimi itini bıraktı, kimi bitini. Kimi de piçini bıraktı!.. Yoksa bu kadar şerefsizin bizden olması mümkün değil!" (Neyzen Teyfik)” şeklinde paylaşım yaptı. Payalaşım binlerce beğeni aldı.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.