Ferdi Arık'ın Ölümü Cinayetmi

Yayın: 08 Ekim 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 08.10.2022 00:11:02
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

    İskilip Kalesi'nde 22 Mayıs 2021'de şizofreni hastası Ferdi Arık'ın kaledeki surdan düştüğünü görenler, polise haber verdi. Yaklaşık 30 metre yükseklikten düşen Ferdi Arık'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Meşhure Arık savcılık sorgusunda ‘Oğlum, ölümle tehdit etti. Her şey bir anda oldu, tekme atıp aşağı ittim’ dedi. Arık, hakim karşısındaki ifadesinde olayı hatırlamadığını söyledi.

www.gazeteduvar.com.tr internet sitesinin haberine göre;  Çorum Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada Savcılık'taki ifadesini kabul etmeyen Anne Menşure Arık babayı suçladı.

   Mahkeme heyeti tutuklu sanık Meşhure Arık’ın akli dengesinin yerinde olup olmadığının belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda muayene edilmesine karar verip, duruşmayı erteledi.

Haberin detaylarını ilgili siteden okuyabilirsiniz:

https://www.gazeteduvar.com.tr/surdan-dusen-ferdinin-olumunde-tutuklu-anne-esim-kaleden-at-dedi-haber-1571905

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.