Görüntülü Haber

İskilip Çankırı yolunda yapılan yanlış çalışma sürücülerin korkusu olmaya devam ediyor.

Yayın: 29 Haziran 2021 - Salı - Güncelleme: 29.06.2021 11:57:15
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

YOLDAKİ BÜYÜK TEHLİKE

    İskilip Çankırı yolunda yapılan yanlış çalışma sürücülerin korkusu olmaya devam ediyor.

   Hizmete girdikten sonra meydana gelen heyelan nedeniyle başlatılan çalışmalar sonrası yeniden hizmete açılan İskilip – Çankırı yolunun 5’inci kilometresinde ki 400 metrelik bölüm yolu kullanan sürücüler için tehlike arz etmeye devam ediyor.  Yolun İskilip istikametinden sol tarafında yapılan yeni istinat duvarı üzerine işi yapan firma tarafından rast gele bırakılan dev kaya kütleleri, bu yolda adeta kazaya davetiye çıkarıyor. Yolun Sağ tarafındaki istinat duvarı üzerine düzenli olarak yapılan çalışma, sol tarafta ise rast gele yapılmış durumda. Yol yapımını üstlenen firmaca yapılan bu çalışmanın yolun bakım ve onarımından sorumlu kara yolları 7 bölge müdürlüğü tarafından nasıl kabul edilerek yolun trafiğe bu şekilde açılmış olması düşündürücü. Karayolları çalışanları istinat duvarından düşen kaya ve taşları sadece arada temizlemekle yetiniyorlar. Bazıları her an yola düşecek durumdaki dev kaya kütleleri için hiçbir önlem alınmıyor.

   Devletimiz son yıllarda özellikle yol yapımında önemli adımlar atmış durumda. Atmaya da devam ediyor. Her eksikliği ilahi bir bakanın bizzat giderek tespit etmesi ve ya yerinde incelemesi beklenemez. O zaman devleti temsil eden kişiler ve siyasi sorumluluk sahipleri görevlerini eksiksiz yapmalılar ki, yapılan tüm bu çalışmalar  layıkıyla ile takdir görsün. Vatandaşlarımız da ayrım yapılmadan bu hizmetlerden eksiksiz ve sorunsuz yararlansın

 

 

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.