DEPREM BÖLGESİNE İSKİLİP DOLMASI

Belediye Başkanı Ali Sülük, Afşin’de Depremzedeler İçin İskilip Dolması Yapılacağını Açıkladı

Yayın: 24 Şubat 2023 - Cuma - Güncelleme: 24.02.2023 17:09:45
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

DEPREM BÖLGESİNE İSKİLİP DOLMASI

     11 İlimizde yaşanan deprem felaketi sonrasın da halkla birlikte tüm imkanlarını seferber eden İskilip Belediyesi , 28 Şubat Salı günü Kahramanmaraş’ın Afşin İlçesinde İskilip Dolması yaptıracak.

    Konuyla ilgili açıklama yapar Başkan Sülük, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’ninde koordinatör vali olarak görev yaptığı Afşin ilçesinde depremzedelere bir farkındalık olarak İskilip Dolması ikram edileceğini belirtti. İskilip Dolması İskilip’ten gidecek olan bir ekiple Afşin de hazırlanarak depremzedelere dağıtılacak.

   Afşin de dağıtımı yapılacak olan İskilip Dolması’nın giderlerinin önemli bir bölümü İskilip’li hayırseverlerce karşılanacağı belirtilirken, Belediye Başkanı Ali Sülük’ünde Afşin’e gitmesi bekleniyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.