İSKİLİP’TE ÖRNEK BİR ORGANİZASYON

Yayın: 11 Haziran 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 11.06.2022 13:21:56
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

İSKİLİP’TE ÖRNEK BİR ORGANİZASYON

   İskilip’te İskilip Belediyesi, İlçe Milli Eğitimi Müdürlüğü ve Türk Kızılay’ı tarafından “Kan Bağışı Şenliği” düzenlenecek.

   22 Haziran 2022 tarihinde Alparslan Türkeş parkında düzenlenecek olan şenlik kapsamında kan bağışının önemi konusunda bilgilendirmeler yapılacak.

    Şenliğin organizasyonu için Belediye Başkanı Ali Sülük’ü ziyaret eden, Çorum Kızılay Kan Merkezi Müdürü Senem Çavuş ve Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atçıoğlu ve okul müdürleri , kan bağışında farkındalık yaratmak için özendirici çalışmalar yapılması yönünde görüş Bildirdiler. Başkan Sülük burada yaptığı açıklamada, okullar arasında en fazla kan bağışçısı getiren sınıfa Ankara gezisi, en fazla bağışçı getiren öğrenciye ise bisiklet vaat etti.

   Tüm halkımızı hayati önemdeki bu etkinliğe katılmaya davet ediyoruz

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.