İSKİLİP TURŞUSU TARIM KREDİ MARKETLERİNDE SATILABİLİR

Yayın: 14 Ekim 2022 - Cuma - Güncelleme: 14.10.2022 16:59:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İSKİLİP TURŞUSU TARIM KREDİ MARKETLERİNDE SATILABİLİR

 

    Belediye Başkanı Ali Sülük'ün girişimleriyle Tarım Kredi Kooperatifi Genel Müdürlüğünden bir heyet İskilip'e gelerek incelemelerde bulundu.

    Tarım Kredi Kooperatifi Birlik Gelen Müdür Yardımcısı Tuğrul Aslan, Hammadde Satın Alma Alma Müdürü Yahya Aksu, Kalite Müdürü İbrahim Türkmen ve Üretim Müdürü Ahmet Kılınç'tan oluşan ekip, İskilip Turşu Fabrikası başta olmak üzere bazı tesislerde inceleme yaptılar.

     İskilip Kaymakamı Yunus Emre Vural'ında katıldığı incelemelerde İskilip Turşu Fabrikasında üretilen ürünlerin Tarım Kredi Marketlerde satılabilirliği görüşüldü.

     Market yetkilileri Turşu Fabrikasının üretim potansiyeli ve tesisin daha da modernizasyonu hakkında Belediye Başkanı Ali Sülük'le fikir alışverişinde bulundular.

            Ziyaret sonrası konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Belediye Başkanı Ali Sülük; " İskilip Turşusunun Tarım Kredi marketlerde satılması için tesisin yeterliliği ve gereksinimlerinin tespiti bununla beraber İskilip çevresinde turşuluk hammadde yetiştiriciliğinin artırılması, ayrıca İskilip çileğinin kurutulmuş olarak değerlendirilmesi,

kuşburnu ve Kadın kooperatifinin yaptığı ürünlerin yine Tarım Kredi Marketlerde satışının planlanması, bu kapsamda görüşmeler yapılarak kısa vadede hayata geçirilmesi, yapılacak çalışmalar ile ilgili görüş ve fikir alışverişinde bulunduk. Bu vesile ile hemşerimiz Tuğrul Arslan ve arkadaşlarına teşekkür ediyor, ilçem adına güzel çalışmalar olacağına inanıyorum."

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.