KARABÜK MİLLETVEKİLİ İSKİLİP'İ ZİYARET ETTİ

Yayın: 07 Ekim 2022 - Cuma - Güncelleme: 07.10.2022 23:11:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

KARABÜK MİLLETVEKİLİ İSKİLİP'İ ZİYARET ETTİ

   Ak Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal partisinin çalışma programı kapsamında İskilip'i ziyaret etti.  Ziyarete Ak Parti Çorum  İl Başkan Yardımcıları Kadir Karakuş ve Mustafa Kılıç'ta katıldı.

   Milletvekili Ünal ve beraberindeki heyet İskilip Sanayi Sitesi  girişinde İskilip İlçe Başkanı Yusuf Kaya, Kadın Kolları Başkanı Betül kabalak, Gençlik Kolları Başkanı Ali Özçelik ve ilçe yönetim kurulu üyelerince karşılandı.

    Ak Parti İskilip İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıda seçim süreci konulu bir konuşma yapan Milletvekili Cumhur Ünal İskilip Kaymakamı  Yunus Emre Vural'ı ziyaret ederek İskilip hakkında bilgiler aldı.

   Vekil Ünal kısa bir esnaf ziyaretinden sonra Belediye Başkanlığına gelerek, Belediye Başkan Vekili Murat Kiraz'la görüştü.

   Ak Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal Kale Mahallesinde yaşayan şehit Emre Dokumacı'nın ailesini de ziyaret etti.

   İskilip Kalesin'de İncelemelerde bulunan Milletvekili Ünal  Kültür ve Turizm  Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u telefonla arayarak  kalenin mevcut durumu ve restorasyonu hakkında bilgi verdi. Bakan Nuri Yılmaz'ın da bu konudan bilgisi olduğunu konuyla ilgili çalışma yapıldığını Milletvekiline ilettiği öğrenildi.

İskilip Kaymakamı Yunus Emre Vural

Ak Parti İlçe Başkanlığında Toplantı

Ak Parti İlçe Başkanlığında Toplantı

İskilip Kalesinde İnceleme

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.