KAYMAKAM ELİGÜL; “BU GÜNÜ UNUTMAYALIM. UNUTTURMAYALIM”

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Ülkemiz geneli ile birlikte İskilip’te de kutlandı.

Yayın: 15 Temmuz 2021 - Perşembe - Güncelleme: 15.07.2021 15:32:14
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

        KAYMAKAM ELİGÜL; 

“BU GÜNÜ UNUTMAYALIM. UNUTTURMAYALIM”

      15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Ülkemiz geneli ile birlikte İskilip’te de kutlandı.

    İskilip Şehitlik anıtında düzenlenen kutlama törenine Kaymakam Muharrem Eligül, Belediye Başkanı Ali Sülük , Garnizon Komutanı Cem Sever,  Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Kaya, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Recep Comart.Ülkü Ocakları Başkanı Muhittin Kalender,  askeri erkan ile daire amirleri katıldı.

     Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan programda bir konuşma yapan İskilip Kaymakamı Muharrem Eliğül, günün anlam ve önemine vurgu yaparak, 15 temmuz’un çok önemli bir ve tarih olduğunu belirterek, her görüşten ve gruptan insanların bir araya gelerek demokrasiyi savunduklarını söyledi. Kaymakam Eligül, Bu günü unutmayalım, unutturmayalım cümlesi ile de her kesime çağrıda bulundu.

     Şehitlikteki törenin ardından katılımcılar İskilip Şehitleri ve Gazileri derneğini ziyaret ettiler. Dernekte 15 Temmuz nedeniyle düzenlenen    yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi          

    

 

 

 

 

 

    İskilip Hacıkarani mezarlığında yapılan programda ise okunan  Kur’an-Kerim’in ardından İskilip Müftüsü Vahit Demiral tarafından dua edidi.

     Öğlen nazmı sonrası ise İskilip Ulu Camiin de tüm şehitlerimiz için Mevlit okundu.

     15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü  kutlama etkinliklerine bu akşam ilçe merkezinde düzenlenecek olan açık hava programı ile devam edilecek.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.