KAYMAKAM VEKİLİ TAKDİR TOPLUYOR

Yayın: 05 Haziran 2022 - Pazar - Güncelleme: 05.06.2022 08:43:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

KAYMAKAM VEKİLİ TAKDİR TOPLUYOR

 

   Kaymakam vekili,  Yunus Emre Bozkurtoğlu İskilip’te görev yapmaya başladığı kısa zaman sürecinde İskilip halkının takdirini kazanmaya  devam ediyor.

   İskilip Kaymakamı Muharrem Eligül’ün Ankara Ayaş ilçesine atanması sonrasında İskilip Kaymakamlığına vekalet eden Bayat Kaymakamı Bozkurtoğlu, kısa zaman zarfında halkın gönlünü kazanmayı başarmış görünüyor. Özellikle kendisini ziyaret eden ve taleplerini ileten muhtarlar ve vatandaşlarla  sağladığı sıcak diyaloglarla İskilip’te özlenen kaymakam profili sergiliyor.

    Görev yeri farklı bir ilçe olmasına rağmen, ilçemizde düzenlenen tüm etkinliklere katılan Kaymakam, Yunus Emre Bozkurtoğlu İskilip – Bayat arasında bir koşuşturma süreci yaşamasına rağmen, pozitif enerjisinden bir kayıp yaşamadığı gözlemleniyor.

    

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.