KAYMAKAM VURAL VE BAŞKAN SÜLÜK MUHTARLARLA KAHVALTIDA BULUŞTU

Yayın: 20 Ekim 2022 - Perşembe - Güncelleme: 20.10.2022 12:36:19
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
KAYMAKAM VURAL VE BAŞKAN SÜLÜK MUHTARLARLA KAHVALTIDA BULUŞTU
 
Bu yıl 7'incisi kutlanan "Muhtar Günü" nedeniyle İskilip Kaymakamı Yunuz Emre Vural ve Belediye Başkanı Ali Sülük İskilip merkez mahalle muhtarları ile kahvaltıda buluştu .
Belediye Çatalkara tesislerinde İskilip Belediyesince muhtarların davet edildiği kahvaltıya İskilip merkez mahalle muhtarları katıldı.
Belediye Başkanı konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ;
 
" İlçe kaymakamımız Yunus Emre Vural katılımlarıyla belediye meclis üyem Murat Kiraz ile birlikte mahalle muhtarlarımızla kahvaltıda bir araya geldik.
Bizlerle mahallelerin ve ilçemizin gelişimi ve değişimi hususunda çözüm ortaklığı yapan, gerek milleti, gerekse devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü kutluyor, sağlık ve mutluluk diliyorum."
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.