MHP DE BEKLENMEYEN İSTİFA

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI İSTİFA ETTİ

Siyaset Yayın: 12 Eylül 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 12.09.2020 13:00:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

      BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI İSMAİL SUAKITICI İSTİFA ETTİ 

 

    İskilip Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclis Üyesi İsmail Suakıtıcı, Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etti. 

      Konuyla ilgili MHP İlçe Başkanlığından ve Belediye Başkanlığından her hangi bir açıklama yapılmazken,  Başkan Yardımcısının bu istifası İskilip halkında ve MHP  çevrelerinde şaşkınlık yarattı. 

       Kendisine ulaştığımız, İsmail Suakıtıcı, konuyla ilgili her hangi bir açıklama yapmayacağını belirterek, gördüğüm luzum üzerine istifa ettim . Partimin  bir neferi ve dava adamı olarak çalışmalarıma devam edeceğim. MHP Belediye  Meclis Üyeliği görevime devam ediyorum. Halkımızın menfaat ve çıkarlarını korumak için Meclis çalışmalarıma yoğunlaşarak, görüş ve düşüncelerimi paylaşmaya ve beni seçen İskilip halkına ve partime hizmet etmeye devam edeceğim. dedi 

          Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Suakıtıcı'nın 3 Eylül tarihi itibariyle istifa ettiği, fakat kamoyuna açıklanmadığı öğrenildi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.