MUHTARLAR SEÇİMİNİ YAPTI

Yayın: 18 Mayıs 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 18.05.2022 15:08:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

MUHTARLAR SEÇİMİNİ YAPTI

Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Seçimleri Yapıldı.

     İskilip Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin Mayıs Ayı Olağan Genel Kurul Toplantısı İskilip Öğretmen Evi Konferans Salonu'nda yapıldı.

    Toplantıya İskilip Kaymakam vekili ve Bayat Kaymakamı Yunus Emre Bozkurtoğlu, İskilip İl Genel Meclis Üyeleri; Duran Bıyık, Doğan Uçar, Vehmi Yağlı ve İskilip köy muhtarları katıldı.

    Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan genel kurulda geçmiş dönem bütçeleri görüşülerek, birliğin 2023 yılı bütçesinin oluşturulması için 2 yeni komisyon üyesi seçildi.

    Genel kurul gizli oy sistemi ile yapılan birlik encümen üyelerinin seçimi ile sona erdi. 64  Köy muhtarından 56'sının oy kullandığı seçimlerde İl Genel Meclisinden Duran Bıyık ve Doğan Uçar seçilirken, köy muhtarlarından ise,  Kuzköy  Köyü Muhtarı Yusuf Karakoç ve Çetmi Köyü Muhtarı  Ahmet Yılmaz seçildi.

Kaymakam Vekili; Yunus Emre BOZKURT

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.