Saadet Partisi İlçe Kongresi Yapıldı

Siyaset Yayın: 25 Ekim 2020 - Pazar - Güncelleme: 25.10.2020 18:49:02
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
                                            SAADET PARTİSİ İSKİLİP  İLÇE KONGRESİ YAPILDI 
          Saadet Partisi İskilip İlçe Başkanlığının 3. Olagan Kongresi Temenne Parkı İskilip Gücü Spor Tesislerinde yapıldı. Tek liste halinde gidilen seçimler sonucu Yavuz Katırcı yeniden Saadet Partisi İskilip İlçe Başkanlığına seçildi. 
        Kongreye Saadet Partisi Çorum İl Başkanı Faruk Cıdık'da katıldı. Kongrede bir konuşma yapan Çorum il Başkanı Cıdık, iktidarı eleştiren konuşmasında; "Her ne kadar iktidar tos pembe bir tablo gösterse de gerçekler bunun aksini işaret ediyor. Görüyoruz ki ülkemizde borçlanmayan, faize bulaşmayan hiçbir kesim kalmadı. Yuvalar geçim darlığından dağılıyor. Boşanma sayıları her geçen yıl artıyor. Zina suç olmaktan çıkarılıp fuhşun serbest hale gelmesiyle ahlaki çöküntü toplumu kemirmeye başladı. İktidar ise ekonomide istikrar palavraları, televizyon dizileri, spor ve müzik gündemiyle halkımızı uyutmaya devam ediyor. Bizler ümidimiz var olmaya devam ettikçe ve düsturumuzu bozmadıkça güzel günler ve yarınlar inananların olacak. Siz sağlam durun yarınlar bizimdir ” dedi.
       Kongerede ikinci, defa Saadet Partisi İskilip İlçe Başkanlığına seçilen Yavuz Katırcı;  İlçemizin sulu tarım üzerine yapılmasını istedigimiz sulama kanallarının takibini yapıp yatırımların takipçisi olacağız." dedi. 
        Kongere de Saadet Partisi İskilip İlçe Yönetim Kurulunu oluşturan isimler; 
Atıf Küyük, Abdullah Şair, Ekrem Okuyan, Muhammet Korkmaz, Lütfi Balcıoğlu, Fazlı Kulaksız, Serkan Hatal, Mustafa Dilbaz, Sebiha Katırcı, Emre Yaramış, Savaş Geygel, Süleyman Köroğlu, Kazım Bodur, Arap Oral, Ekrem Korkmazolu
İl Delegeleri ise Yavuz Katırcı, Atıf Küyük, Abdullah Şair, Ekrem Okuyan, Muhammet Korkmaz, Lütfi Balcıoğlu, Fazlı Kulaksız, Serkan Hatal, Mustafa Dilbaz, Sebiha Katırcı, Emre Yaramış
( Fotograf: Ahmet Pekmezci )
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.