SUNGURLU SPOR YATIRIMLARINA DOYMUYOR

Yayın: 24 Temmuz 2022 - Pazar - Güncelleme: 24.07.2022 11:10:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

SUNGURLU SPOR YATIRIMLARINA DOYMUYOR

    İlçe Merkezi  yatırımlara doyarken, artık Sungurlu’nun köylerine spor yatırımları yapılıyor.

   İskilip’e yapılamayan,  Gençlik Merkezi yapımı yaptırılan pankartlarda kalırken, Sungurlı ilçe merkezine ve köylerine   son iki yılda 15 Spor tesisi yaptırılıyor. Tesislerin önemli bir bölümü tamamlanarak hizmete girmiş durumda.  Söz konusu tesislerler için 15 milyon lira harcama yapılacağı belirtiliyor. 3 Spor salonunun da ihalesi de 25.07.2022 tarihinde de yapılacak.

   Sungurlu Güreş Eğitim Merkezi İnşaatı Hızla İlerliyor.

   İnşaati devam eden Sungurlu Güreş Eğitim Merkezi ile ilgili olarak geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan; “Sungurlu ilçe gençliğimizin inşaat alanı 678 m2 olup oyun alanı 459 m2 olarak yapılan Güreş Eğitim Merkezimizde 2 adet soyunma odası, 1 adet eğitmen odası, teknik hacim ve depo bulunmaktadır. İlçe halkımıza hayırlı olsun.

   Sungurlu İlçemizde 150 güreşçi kardeşimiz antrenman yapmaktadır. Türkiye ve Avrupa Şampiyonları yetiştiren bir ilçemizdir.”

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.