YENİ MİLLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GÖREVİNE BAŞLADI

Yayın: 01 Temmuz 2022 - Cuma - Güncelleme: 01.07.2022 14:46:44
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

YENİ MİLLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GÖREVİNE BAŞLADI

    İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atçıoğlu'nun Oguzlar ilçesine atanması nedeniyle Milli Eğitim Müdürlüğüne Bursa Yıldırım İlçesinde Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görev yapan Murat Ecer atandı. 

    Yeni İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat Ecer komşu ilçemiz Bayat nüfusuna kayıtlı. 

     Murat Ecer ; 1971 yılında Bayat´ta  doğdu.İlkokul, Ortaokul ve Liseyi Bayat´ta tamamladı.  Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Coğrafya Bölümünden mezun olup; Yüksek Lisansını Ahmet Yesevi Uluslararası Türk -Kazak Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yaptı.  Aksaray, Bayat, İskilip ve Çorum´da  öğretmenlik  ve yöneticilik,  Eskişehir- Odunpazarı ve Bursa -Yıldırım  İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinde Şube Müdürü   olarak görev yapmıştır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.