VAHABOĞLU TOSYA YOLU İÇİN BAKANLA GÖRÜŞTÜ

Siyaset Yayın: 13 Aralık 2020 - Pazar - Güncelleme: 13.12.2020 22:23:20
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

VAHABOĞLU TOSYA YOLU İÇİN BAKANLA GÖRÜŞTÜ

    Türkiye Büyük Millet Meclisin de devam eden 2021 Yılı Bütçe Görüşmeleri sırasında Milliyetçi Haraket Partisi Bursa Milletvekili M.Hidayet Vahapoğlu, Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu ile görüşme gerçekleştirdi. Hemşerimiz Vahaboğlu,  Ulaştırma Bakanı'na;  İskilip - Tosya yoluna 57. Hükümet döneminde başlandığı halde bu güne kadar bitirilemediğini ileterek, İskilip ve Tosya'nın bu yola ciddi şekilde ihtiyaclarının olduğunu  belirterek bu konuda destek beklediklerini söyledi. Ulaştırma Bakanı  Adil Karaismailoğlu ise konuyu bildiğini, inceleyip dönüş yapacağını söylemiştir. 

     İskilip'li vatandaşlarımız konuyu yakındamn takip etmektedir. Ulaştırma Bakanından gelecek cevabı İskilip adına bizlerde beklemekteyiz.

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.