1300 CEVİZ FİDANI TOPRAKLA BULUŞUYOR

İskilip Belediyesinden farklı bir proje. 1300 ceviz fidanı toprakla buluştu

Yayın: 03 Mart 2023 - Cuma - Güncelleme: 03.03.2023 17:49:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

    Belediye başkanı Ali Sülük, alışılmışın dışında süs fidanları dikmek yerine, belediyeye de ekonomik katkı saglayacak olan İskjilip Belediyesi 100'üncü Yıl Ceviz Ormanı" projesini hayata geçiriyor. 

    Proje kapsamında mülkiyeti belediyeye ait Erenler mahallesinde bulunan 29 Bin metre kare alan 1300 cdeviz fidanı dikiliyor. Gerekli alt yapı çalışmaları tamamlanan alana bu gün düzenlenen törenle fidan dikimine başlandı.  

     Belediye Başkanı Ali Sülük , Belediye Meclis Üyeleri Murat Kiraz, Hatun Çam ve Belediye personelleri ilk fidanları toprakla buluşturdular. Belediye Başkanı Ali Sülük yaklaşık 1300 ceviz fidanının 1 hafta gibi kısa sürede dikiminin tamamlanacağını, fidanlardan ilk ürünlerinde 5 yıl içerisinde alınmaya başlanacağını belirtti. 

     İlk fidanı kendisi diken, Ziraat Yüksek Mühendisi Başkan Sülük, fidan dikimine katılan belediye personeline fidanların nasıl dikilmesi gerektiği yönünde bilgiler verdi. 

    

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.