17 GÜNLÜK KAPANMA SÜRECİNDE KURALLARA UYALIM

Kaymakam Eligül; "17 günlük tam kapanma sürecinde kurallara eksiksiz uyulmasını, istisna ve muafiyet kapsamındakilerin bu haklarını kötüye kullanmamalarını özellikle rica ediyoruz."

Sağlık Yayın: 30 Nisan 2021 - Cuma - Güncelleme: 30.04.2021 13:08:29
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News
İSKİLİP KAYMAKAMI MUHARREM ELİGÜL;
17 GÜNLÜK KAPANMA SÜRESİNCE KURALLARA EKSİKSİZ UYALIM

İskilip Kaymakamı Muharrem Eligül, Corana virüs salgını nedeniyle ülkemiz genelinde uygulanmak olan olan tam kapanma sürciyle ilgili kaymakamlığın resmi sosyal paylaşım platformundan bir açıklama yayınladı. Kaymakam Eligül yaptığı açıklama sokağa çıkma uygulamsından muhaf tutulanların haklarını kötüye kullanmaları gerektiğini vurguladı. 

İskilip Kaymakamı Muharrem Eligül yaptığı açıklama;

"Saygıdeğer İskilipliler, bildiğiniz gibi yaklaşık 15 aydır koronavirüs pandemisiyle mücadele ediyoruz. Bu süreçte, pek çok maddi ve ekomik kaybımızın olduğu gibi, en kötüsü de telafisi mümkün olmayacak şekilde sevdiklerimizi kaybettik. Ancak şunu gördük ki, Dünyada nüfusunun belli oranını aşılayıp, tedbirlere sıkı sıkıya uyan ülkelerde salgın düşüş eğilimine girmiş durumdadır.
Bu itibarla, sırası gelen vatandaşlarımızın mutlaka aşılarını yaptırmalarını, 17 günlük tam kapanma sürecinde kurallara eksiksiz uyulmasını, istisna ve muafiyet kapsamındakilerin bu haklarını kötüye kullanmamalarını özellikle rica ediyoruz.
Bayram Tatili ve tam kapanma dönemi içerisinde ihtiyaç sahipleri için vefa destek gruplarımız 24 saat süre ile çalıştığı gibi, bizler de vatandaşlarımızın huzuru, emniyeti ve güvenliği için görevlerimizin başında, vatandaşlarımızın hizmetindeyiz.
Bu vesileyle kıymetli İskilipli hemşehrilerimizin şimdiden mübarek Ramazan Bayramını tebrik ediyor, sağlık ve esenlikler diliyorum."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.