ANKARA'DA ÇORUM'LULARIN LİSTE MÜCADELESİ

Yayın: 31 Mart 2023 - Cuma - Güncelleme: 31.03.2023 01:29:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

     Ankara'da 3'üncü seçim  bölgesi olarak bilinen,  Çorum'lularında yoğun olarak yaşadığı başta Sincan olmak üzere, Beypazarı, Etimesgut, Nallıhan ve Yenimahalle ilçelerini kapsayan alanda Çorum'luların listede yer bulma mücedelesi devam ediyor. 

     Ak Parti'den aday adayı olan İki İskilip'li Orhan Öztürk ve Yunus Kabal'ın yanı sıra Sincan Çorum İli,  İlçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Hüseyin Alibaş listelede yer alabilmek için çalışmalarını hızlandırdı. Adaylar 31.03.2023 tarihinde Ak Parti Genel Merkezinde mülakata girecekler. 

     İskilip'li Orhan Öztürk ve Yunus Kabal 2018 yılında yapılan seçimlerde Ak Parti'den aday adayı olmalarına rağmen listede kendilerine yer bulamamışlardı. 

     Ankara 3'üncü seçim bölgesi 12 milletvekilini meclişe gönderiyor.  2018 saeçimlerinde bölgeden  Ak Parti 5 , MHP 2, CHP 3, İYİ; Parti 2 kişiyi meclise gönderdi 

 

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.