BAŞKAN, KÖY MUHTARI TOPLANTISINDA KONUŞTU

“ Belediyemize parasını ödeyerek aldığımız malzemeleri köylerimize veremeyiz. O malzemeler belediyenin, dolaysıyla İskilip merkezde yaşayanların parası ile alınıyor”

Yayın: 28 Ekim 2021 - Perşembe - Güncelleme: 28.10.2021 13:38:13
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

 

BAŞKAN,  KÖY MUHTARI TOPLANTISINDA KONUŞTU

 

“ Belediyemize parasını ödeyerek aldığımız malzemeleri köylerimize veremeyiz. O malzemeler belediyenin,  dolaysıyla İskilip merkezde yaşayanların parası ile alınıyor”

  İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük geçen hafta kutlanan Muhtarlar Günü nedeniyle Köy ve merkez mahalle muhtarlarıyla yemekli bir toplantı düzenledi.

   Atatürk Orman Çiftliği Otağ Salonunda köy ve mahalle muhtarları ile ayrı,  ayrı  bir araya gelen Başkan Sülük, ilk toplantıyı köy muhtarları ile gerçekleştirdi.

   İskilip’e bağlı tüm köy muhtarlarının katıldığı toplantıya, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, MHP İlçe Başkanı Ali Alıcı da katıldı.

  Toplantıda muhtarlara hitap eden Başkan Sülük; Köy Muhtarlarının belediyeden makul isteklerini karşılamaya çalıştıklarını belirterek, “Belediyemize parasını ödeyerek aldığımız malzemeleri köylerimize veremeyiz. O malzemeler belediyenin,  dolaysıyla İskilip merkezde yaşayanların parası ile alınıyor. İş makinesi ve benzeri taleplerinizi karşılamaya çalışıyoruz”

   İkinci Toplantısını İskilip’in mahalle muhtarları ile düzenleyen Belediye Başkanı Ali Sülük’ün bu toplantısında belediyenin birim amirleri hazır bulundu. Karşılıklı sohbet ortamında geçen toplantıda,  mahalle muhtarı söz alarak mahallelerinin sorunlarını ve taleplerini Belediye Başkanına ilettiler. Başkan Ali Sülük, mahalle muhtarları ile gerek makamında gerekse mahallelere yaptığı inceleme gezilerinde sürekli bir araya geldiklerini belirterek,” Muhtarlarımızın  toplu katıldığı bir toplantının daha da verimli olacağını düşündük. Muhtarlarımızın talep ve şikayetleri,  konuyla ilgili birim amirlerimizce not alındı. Bizler,  mahalle muhtarlarımızdan  gelen tüm talepleri imkanlarımız ve zaman ölçüsünde karşılamaya çalışıyoruz. Bizlerde sorunların giderilmesi yönündeki çalışmalarımızda muhtarlarımızdan çözüm aşamasında bizlere yardımcı olmalarını bekliyoruz”

  Toplantıda söz alarak mahallerinin sorunları konusunda talepte bulunan muhtarlara toplantıya katılan belediyenin birim amirleri tarafından bilgilendirmeler yapıldı.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.