Başkan, Öğretmenlerle Buluştu

Belediye Başkanı Ali Sülük; Belediye olarak okullarımızın ve bireysel ihtiyaçlarınızı, imkânlarımız elverdiği ölçüde yapmaya çalışıyoruz.

Yayın: 24 Kasım 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 24.11.2021 19:58:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 BAŞKAN ÖĞRETMENLERLE BULUŞTU

   Belediye Başkanı Ali Sülük;  Belediye olarak okullarımızın ve bireysel ihtiyaçlarınızı, imkânlarımız elverdiği ölçüde yapmaya çalışıyoruz.

    İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük,  24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle İskilip’te halen  görev yapan  ve emekli olan öğretmenlerle Atatürk Orman Çiftliği Otağ Salonunda düzenlediği yemekli toplantıda bir araya geldi.

   Toplantıda konuşan Başkan Sülük,  tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak başladığı konuşmasında; “ Ben bir öğretmen babası, öğretmen kardeşi olarak sizin yaşadığınız zorlukları bütün boyutlarıyla bilen birisiyim. Bu konuda Belediye olarak okullarımızın ve bireysel ihtiyaçlarınızı, imkânlarımız elverdiği ölçüde yapmaya çalışıyoruz. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlar daha nice Öğretmenler Gününe ulaşmayı Cenabı Allah’tan niyaz ederim”

     Toplantıya katılan İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atçıoğlu, yaptığı konuşmada,  Öğretmenler için bu önemli organizasyonu yapan  Belediye Başkanı Ali Sülük’e teşekkür ederek, Özellikle yaşanan pandemi sürecin de başkanın destekleriyle her daim eğitimcilerin yanında olduğunu belirtti.

   Organizasyon sırasında emekli öğretmenler adına konuşan Hüseyin Balcı, “ 24 Kasım’ı bizlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ahirete intikal eylemiş öğretmenlerimizi ve eğitim şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Sizler bu ülkenin kalkınmasında en öncü birliklersiniz. Hepinizi sevgiyle selamlıyorum. Bu güzel günde bizleri unutmayarak organizasyon yapan Sayın Belediye Başkanı Ali Sülük Beyi tebrik ediyorum” dedi.

    Konuşmalar sonrası eğitimcilere İskilip Dolması ikram edildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.