BAŞKAN OSMAN TOP GAZETECİLERİ AĞIRLADI

İskilip Bakkallar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Osman Top, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolaysıyla İskilip’te faaliyet gösteren yerel basın temsilcilerini oda binasında verdiği akşam yemeğin de bir araya getirdi.

Yayın: 22 Ekim 2021 - Cuma - Güncelleme: 22.10.2021 12:43:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

BAŞKAN OSMAN TOP GAZETECİLERİ AĞIRLADI

 

    İskilip Bakkallar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Osman Top, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolaysıyla İskilip’te faaliyet gösteren yerel basın temsilcilerini oda binasında verdiği akşam yemeğin de  bir araya getirdi.

    Yemek sonrası gazetecilerin gününü kutlayan Osman Top, gazetecilere esnafın sorunları ile ilgili bilgiler verdi. İskilip’in sorunlarının ve devlet yatırımları ile projelerinin de istişare edildiği toplantıya, Şaban Balcı, Çoşkun Akkoca, Ali Arıcı, Tuncay Mumcu, Yavuz Katırcı, Osman Çakmak,  Bilal Arıcı ve Cengiz Tomar katıldı.

     Yemeğe katılan gazeteciler yemekli toplantıyı organize eden İskilip  Bakkallar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Osman Top’a teşekkür ederek, bu toplantıların değişik alanlarda yapılarak, ilçemiz sorunlarının tartışılmasına ve halkın içerisinde olan gazetecilerin fikirlerinin alınmasına vesile olacağını beyan ettiler.

     Toplantı sonrası oda başkanı tarafından gazetecilere günün anısına hediye takdim edildi.

    Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle bizlere ikramda bulunarak, günün anısına hediye takdim eden İskilip Bakkallar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı dayın Osman Top' teşekür ederim. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.