Başkan Sülük; Sayın vekilin elini öperim

Yayın: 06 Ekim 2022 - Perşembe - Güncelleme: 06.10.2022 17:57:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

  GÜNEŞ ENERJİ SANTRALINDA BAŞKAN MECLİSTEN YETKİYİ ALDI

    Başkan Sülük;  Sayın vekilin elini öperim.               

    İskilip Belediyesinin Güneş Enerji Santralında yeni bir aşamaya geçildi.

    İskilip Belediye Meclisinin Ekim ayı toplantısında yeniden gündeme gelen İskilip Belediyesi Güneş Enerji Santralı ile ilgili yapılan görüşmede,  Belediye Başkanı Ali Sülük'ün bu konudaki teklifi meclis üyelerin tamamının oyu  ile kabul edildi.

   Kabul edilen teklife göre İskilip Belediyesi Güneş Enerji Santralı için Başkan Sülük'e 26 milyar lira borçlanma yetkisi verildi.

   Belediye Başkanı Ali Sülük belediyenin borçlanma limitinin  düşük olması nedeniyle göreve geldiğinden bu yana santralin yapımı için ç.almadık kapı bırakmadığını belirterek ; " Belediyemizin mali imkanları bu santralı yapmaya yetmiyor. İller Bankasından borçlanmak için çalmadık kapı bırakmadım. Santralin  maliyeti bizim borçlanma limitimizin çok üzerinde. Çorum Milletvekilimiz sayın Erol Kavuncu geçtiğimiz aylarda  bu paranın iller bankasında hazır olduğu yönünde açıklama yapmıştı. Meclisimiz bana yetkiyi verdi yarin iller bankasına yeniden başvuracağız. Sayın vekil bu parayı çıkarsın, ellini öpmeye gideceğim. Bu sayın vekil içinde gurur meselesidir. "

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.