BELEDİYE BAŞKANINDAN BALKAN ŞAMPİYONUNA HEDİYE

Geçtiğimiz hafta düzenlenen Balkan Güreş Şampiyonası’nda birinci olan İskilip’li Güreşçi Mürsel Aslan için belediye önünde bir karşılama töreni düzenlendi.

Yayın: 02 Kasım 2021 - Salı - Güncelleme: 02.11.2021 16:44:45
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

BELEDİYE BAŞKANINDAN BALKAN ŞAMPİYONUNA HEDİYE

 

   Geçtiğimiz hafta düzenlenen Balkan Güreş Şampiyonası’nda birinci olan İskilip’li  Güreşçi  Mürsel Aslan için belediye önünde bir karşılama töreni düzenlendi.

    Karşılama törenine İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, Belediye İskilip Spor Güreş Takımı,  ve Milli Takım Antrenörü Adem, Uysal, şampiyon güreşçimizin ailesi ve vatandaşlar katıldı.

    68 Kilo serbest sitilde Balkan Şampiyonu olan Mürsel Aslan tören alanında Başkan Sülük tarafından çiçekle karşılandı. Belediye Başkanı Ali Sülük,  şampiyon güreşçiyi,  antrenör ünü ve aileyi tebrik ederek, U15 Balkan Güreş Şampiyonasında birinci olan Mürsel Aslan’a bisiklet hediye etti.

    Tören sonrası katılımcıları belediye toplantı salonunda ağırlayan Belediye Başkanı Sülük, ellerindeki imkanlar ölçüsünde güreşçilere gereken desteği verdiklerini belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.