Belediye İskilip Spor güreşçileri Kırıkpınar'a hazır

Belediye İskilip Spor güreşçileri Kırıkpınar'a hazır

Spor Yayın: 06 Temmuz 2021 - Salı - Güncelleme: 06.07.2021 10:44:45
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İSKİLİP’Lİ PEHLİVANLAR KIRKPINAR YOLUNDA

 

     Belediye İskilip Spor güreşçileri Kırıkpınar'a hazır

    Bu yıl 660 ‘ıncısı organize edilen Tarihi Kırkpınar Güreşleri  9 – 10 -11 Temmuz tarihleri arasında Edirne de yapılacak.  Belediye İskilip Spor Kulübü  ve Milli takım güreş antrenörü  Adem Uysal tarafından sıkı bir çalışma programına tabi tutulan  Belediye İskilip Spor güreşçileri Kırkpınara hazır olduklarını açıkladılar.

    Kırkpınar’dan madalyalarla dönmek istediklerini belirten güreşçiler sın hazırlıklarını tamamladılar. Güreşçiler, Adem Uysal başkanlığındaki bir ekiple bu gün İskilip’ten hareket edecekler.

    Kırkpınar da mücadele verecek olan Belediye İskilip Spor Güreş takımı; Ferhat Yiğit, Ferdi Korkmaz, Kerim Uysal, Faruk Dilbaz, Yunus  Emre Efe,  Yunus Emre Battal, Enes Kavlu, Mürsel Arslan ve Mustafa Uzun dan oluşuyor.

    Kırkpınar güreşleri Türksat uydusu üzerinden yayın yapmakta olan DMAX  kanalında 3 gün süreyle canlı yayınlanacak.

     Kırkpınar er meydanında İskilip adına mücadele edecek olan güreşçilerimize başarılar diliyoruz

Kırkpınarda mücadele edecek olan Belediye İskilip Spor Güreş takımı sporcuları yolculuk öncesi İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük'ü makamında ziyaret ettiler 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.