BELEDİYE MECLİSİ, BAHÇELİ ŞİRKETİNE MÜDÜR ATADI

İskilip Belediye Meclisi şartsız olarak belediyeye hibe edilen “Bahçeli Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi” ne müdür atadı.

Gündem Yayın: 13 Eylül 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 13.09.2021 17:30:45
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

BELEDİYE MECLİSİ,  BAHÇELİ ŞİRKETİNE MÜDÜR ATADI

         İskilip Belediye Meclisi şartsız olarak belediyeye hibe edilen “Bahçeli Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi” ne müdür atadı.

        Şirketin yönetim kurulu 3 Belediye Meclis Üyesinden Oluşuyor

        İskilip Belediye Meclisinin Eylül ayı olağan toplantısında gündeme gelen belediyeye şartsız devredilen “Bahçeli Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi” ne meclis tarafından müdür atanmasının ileri bir tarihe ertelenmesi nedeniyle bu konu ile ilgili bu gün  Belediye Meclisinde olağan üstü toplantı yapıldı.

      Yapılan görüşmeler ve açıklamalar sonucunda Belediye Muhasebe Müdür Vekili Süreyya Holta  bağış yoluyla şartsız devralınan yeni şirkete müdür olarak atandı.

       3 Meclis Üyesi Şirket Yönetim Kurulunu Oluşturuyor

       9 Belediye Meclis Üyesinin teklifine Belediye Başkanı Ali Sülük ve diğer Meclis üyelerinin de katılmasıyla şirket yönetimin de 3 meclis üyesinden oluşması ittifakla kabul edildi. Alınan karar uyarınca meclis üyeleri Mehmet Sözer, Murat Kiraz ve Bünyamin Zeren şirketin yönetim kurulunda yer alacak.

 

       Bahçeli Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi

       İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük tarafından şartsız olarak belediyeye hibe olarak kabul edilen şirket ticaret sicil gazetesi verilerine göre,  12.07.2021 tarihinde kurulmuş.  Şirket Belediye Meclis Üyeleri Hatun Çam ve Murat Kiraz tarafından kurularak belediye bağışlanmış.

    Belediyenin yeni şirketi  Bahçeli Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin tüzüğüne göre oldukça geniş bir faaliyet alanı bulunuyor.

     Faaliyet alanlarının kapsamına yurt dışını da ekleyen şirket’in faaliyet kapsamında ; Turizm, ulaşım,  enerji, temizlik,  Basın – yayın ve tv yayıncılığı, akaryakıt, Beton parke imalatı ve satısı, kum ocağı işletmeciliği,  asfat üretimi, akaryakıt istasyonu, mobilya imalatı,  inşaat, emlak, market açma ve işletme ile düğün salonu işletme ve kiralama gibi  alanlar bulunuyor.  Bu faaliyetlerden bazıları yurt içinde olurken, bir bölüm faaliyet yurt dışını da kapsıyor.

( İskilip Belediye Meclis toplantısının tamamını facabook grubumuzdan izleyebilirsiniz)

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.