BELEDİYE MECLİSİNDEN CANLI YAYIN VE İNDİRİM KARARI

Siyaset Yayın: 04 Şubat 2021 - Perşembe - Güncelleme: 04.02.2021 20:10:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

BELEDİYE MECLİS TOPLANTILARI CANLI YAYINLANACAK

     İskilip Belediye Meclisinin aylık olağan toplantısı Belediye BVaşkanı Ali Sülük başkanlığında Belediye Meclis Salonunda yapıldı. 

     İskilip Belediye İskilip Belediye Meclisi Toplantısı sırasında bir süre önce İskilip'te test yayınlarına başlan İskilip web tv de haber proğramları hazırlayan Ali Arıcı'nın Meclis çalışmalarını canlı yayınlamak istiyoruz teklifi meclis gündemine alındı. Yapılan teklif oylama sonucu ittifakla kabul edildi. Ayda bir yapılan Belediye Meclis toplantıları Mart ayından itibaren İskilip web tv den canlı yayınlanacak.       

      Belediye Meclis toplantısında ittifakla alınan bir diğer karara göre ise Belediye Oto Terminali'n den çışık yapan araçlara indirim yapıldı. Daha önce ki karar uyarınca İskilip - Ankara arası otobüs terminal çıkış ücreti 50 Tl den 30 Tl ye, Bayat ve Çorum çıkış ücreti ise 14 Tl den 8 Tl ye düşürüldü. 

 

      

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.