Belediye Meclisinden Şirket Müdürü Değişimine Ret Kararı

Yayın: 07 Haziran 2022 - Salı - Güncelleme: 07.06.2022 13:35:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

BETON PARKE SATIŞ FİYATLARI BELİRLENDİ

     Belediye Meclisinden Şirket Müdürü Değişimine Ret Kararı

     İskilip Belediye Meclisinin Haziran ayı toplantısında, Belediye Beton Parke Üretim Tesislerin de üretilen beton parke taşlarının halka satış fiyatları belirlendi. Meclisin ittifakla aldığı karara göre;

1 Metre kare 6’lık beton parke taşı kdv dahil; 70 TL

1 Metre kare 8’lik beton parke taşı kdv dahil; 85 TL

Paletli parke taş alımında palet bedeli; 100 TL

     Belediye Meclisinden Şirket Müdürü Değişimine Ret Kararı

      Belediye Başkanı Ali Sülük’ün belediye şirketlerinden Bahçeli şirket müdürünün değiştirilmesine yönelik talebi kabul edilmedi.  Geçtiğimiz aylarda şirket müdürlüğüne meclis tarafından muhasebe müdür vekili Süreyya Holta atanmıştı. Belediye Başkanı her iki müdürlüğün aynı kişi tarafından yürütülmesinde sorunlar olduğu gerekçesiyle şirket müdürlüğüne başka bir belediye çalışanı Arif Temiz’in atanmasını talep etti. Yapılan oylama sonucu talep bağımsız meclis üyelerinin yanında Ak Partili bazı meclis üyelerinin oyları ile kabul edilmedi.  2 Ak Partili meclis üyesi ise, oylamada çekimser oy kullandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.