BELEDİYEDEN DEV PROJE

Yayın: 17 Kasım 2022 - Perşembe - Güncelleme: 17.11.2022 19:02:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

BELEDİYEDEN DEV PROJE 

    İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, son yılları en büyük projesine imza atmaya hazırlanıyor

 

    İskilip Beleidiye Başkanı Ali Sülük göreve geldiği tarihten bu yana üzerinde çalıştığı İskilip'e "Millet Bahçesi" kazandırma projesi onaylandı. 

    Mutaflar mahallesinde bulunan eski cezaevinin bulunduğu alanıda kapsayac şekilde  yapılacak olan "Millet Bahçesi" 13560 metre  kare olarak inşaa edilecek. 

     Millet bahçesi edindiğimiz bilgilere göre eski cezaevinin de bulunduğu mutaflar mahallesi 332 ada da bulunan 60 - 61  ve 62 nolu parsellerin tamamına 13 bin 560 metre kare olarak yapılacak. Eski cezaevinin bulunduğu alanın Adalet Bakanlığı'ndan Çevre ve Şehircilik Bakanlığına devir süreci kısa sürede tamamlanarak alanda çalışmaların hızlı bir şekilde başlaması bekleniyor. 

    Yapılacak olan çalışmalar da eski taş bina cezaevinin yıkılmadan muhafaza edilerek sosyal ve kültürel amaçlı muhafaza edileceği edilen bilgiler arasında

Millet Bahçesinin Yapılacağı Alan 

Eski Cezaevi 

    

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.